Website van de Boeddhistische Unie Nederland (BUN)

Introductiedag Duizend Handen december 2018

Stichting Duizend Handen zet zich in voor het welzijn van (ex-)gedetineerden in Nederland. Wil je compassie in actie omzetten? Steek twee handen uit de mouwen en doe mee met Duizend Handen. Op zaterdag 15 december organiseren we een introductiedag voor aspirant-vrijwilligers.

Geef je op via onze website, via het aanmeldformulier of mail de coördinator: coordinator@duizendhanden.nl. Dan nemen we contact met je op.

Onderzoek vrijblijvend of dit iets voor je is: bijdragen aan een menswaardig bestaan van (ex-)gedetineerden als bezoekvrijwilliger of buddy buiten de bajes. Ook kun je helpen bij Met Aandacht Buiten. Met Aandacht Buiten zijn groepen waarin ex-gedetineerden en boeddhistische beoefenaars samen mediteren. Op dit moment is een groep actief in Rotterdam. We willen Met Aandacht Buiten ook in andere steden en regio’s starten. Hiervoor zoeken we vrijwilligers die zich willen inzetten om een veilige omgeving te creëren voor een doelgroep die niet gemakkelijk de weg vindt naar reguliere sangha’s.

Locatie: Maitreya Instituut, Hoofdweg 109, 7371 GE Loenen (Gelderland)
Zaterdag 15 december van 10.00 tot 15.30 uur. Voor lunch wordt gezorgd.

Zie ook de website:
www.duizendhanden.nl

« Nieuwsoverzicht