Website van de Boeddhistische Unie Nederland (BUN)

Witte Tara initiatie, meditatie & uitleg

Gegeven door Lama Thubten Wangmo

 

Witte Tara initiatie, meditatie & uitleg

In de wereld van de Dharma beoefenaar speelt een lang leven een grote rol, vooral bij het ouder worden is het belangrijk dat we zonder moeite en obstakels onze meditaties voort kunnen zetten. Omdat ons leven het meeste kostbare bezit is dat we hebben, ervaren we het ouder worden vaak als moeizaam en teleurstellend omdat onze vermogens afnemen en daardoor ook onze mogelijkheden.

De Boeddha gaf aan dat het belangrijk is dat we zuinig op dit huidige leven zijn en dit zo wijs mogelijk moeten gebruiken. Zodat we door het creƫren van goede oorzaken een lang betekenisvol leven kunnen leiden. De beoefening van Witte Tara werkt aan het versterk van het energetisch lichaam. Het energetisch lichaam is belangrijk voor innerlijke en uiterlijke gezondheid.

Vooral bij het ouder worden helpt Witte Tara, niet alleen om onze focus op het spirituele pad te houden, maar steunt ook onze vermogens op het spirituele pad. De energie van Witte Tara helpt ons om scherp van geest te blijven, ze bevordert onze spirituele ontwikkeling. Het versterkt vooral ook de band met de innerlijke en uiterlijke vrede. Witte Tara is belangrijk voor het oplossen van obstakels die ons leven kunnen verkorten.

Zaterdag 28 november 2020. Initiatie van 11.00 - 12.30 uur en 13.15 - 15.00 uur. De uitleg over Witte Tara van 15.30 - 17.00 uur

Zondag 29 november 2020. Meditatie van Witte Tara van 11.00 - 12.30 uur. Meditatie en uitleg van 13.15 - 15.15 uur en 15.30 - 16.15 uur

http://www.padmaoselling.com/cursussen_in_middelburg/witte_tara

 

« Nieuwsoverzicht