Geen aankomende evenementen gevonden.

Nalandabodhi Nederland

Nalandabodhi Nederland is sinds 2010 een officiële studiegroep binnen Nalandabodhi Internationaal. Nalandabodhi Nederland is met name actief in Rotterdam en omgeving Arnhem/Wageningen, maar staat open voor leden uit heel Nederland.

Nalandabodhi is een Tibetaans boeddhistische organisatie (in de Kagyü- en Nyingma-traditie) en staat onder leiding van de leraar Dzogchen Ponlop Rinpoche. Het doel van Nalandabodhi is om op een eigentijdse, informele en praktische wijze belangstellenden een goed gefundeerd boeddhistisch pad van meditatie, studie en toepassing van het boeddhisme in het (Nederlandse) dagelijks leven aan te bieden. Binnen Nalandabodhi bestudeer en beoefen je die leringen en daarna breng je ze op eigen wijze in je dagelijkse leven. Het is boeddhisme dat past in de 21e eeuw.

Nalandabodhi biedt een verscheidenheid aan cursussen aan. Zo biedt Nalandabodhi losse meditatie- en studie-dagen aan en ook studie- en meditatiecursussen gedurende één of meer weekenden of gedurende een periode van 4-8 weken. Daarnaast biedt Nalandabodhi een tweejarig pad van beoefening en een tweejarig pad van studie aan. Deze bestaan uit verschillende modules. Door deze twee tweejarige paden te volgen, maak je op een zeer systematische wijze kennis met het (Tibetaans) boeddhisme.

Al deze genoemde activiteiten staan open voor iedereen.

Voor meer informatie over de activiteiten van deze studiegroep en verdere informatie, zie de website: https://nalandabodhi.nl

 

Locaties

Nalandabodhi Nederland

Proveniersplein 16
3033 TK
Rotterdam
info@nalandabodhi.nl
https://nalandabodhi.nl/