Geen aankomende evenementen gevonden.

Activiteiten Tibetaans Boeddhisme Limburg (TBL)

In het verlengde van de overdrachtslijn van de leraren verbonden aan het Tibetaans instituut Yeunten Ling, België, komen we enkele keren per maand in Maastricht samen. Dit om gezamenlijk te oefenen in het temmen van de geest en elkaar te ondersteunen op het pad van ontspannen ontwikkeling van onze aangeboren kwaliteiten!
Iedereen is vrijblijvend en van harte welkom bij bijvoorbeeld de bijeenkomsten voor meditatie, yoga en recitatie van Tchenrezig!

Stichting TBL

Stichting TBL bestaat uit een gemêleerde groep vrijwilligers en mensen die het boeddhisme een warm hart toedragen. TBL wil door middel van het organiseren van activiteiten een entree bieden tot de boeddhistische levensbeschouwing en in het bijzonder tot eerder genoemd instituut Yeunten Ling, België. Activiteiten organiseren doen we al sinds 2004, maar pas sinds 2012 zijn de activiteiten in een stichting ondergebracht.

Leraren vanuit Tibetaans Instituut Yeunten Ling

De Lama’s van Yeunten Ling komen meerdere keren per jaar over uiteenlopende onderwerpen lesgeven. Graag vernemen ze van de luisteraars suggesties voor een volgende lezing. De leraren zijn dan ook nauw betrokken bij de deelnemers aan de TBL activiteiten. En omdat ze willen weten en helpen bij wat er leeft, mag je een persoonlijk gesprek aanvragen.
Doordat er meer geïnteresseerden zijn in een lezing dan dat er plaats is, zal je wel even via een mailtje je komst moeten melden!

Meditatie cursussen

We verheugen ons over de positieve transformerende resultaten van de deelnemers aan de meditatiecursussen. Dit gebeurd doordat men gemotiveerd met de oefenstof aan de slag is gegaan. Samen met de leraren is er een lesprogramma opgesteld en kan er te Maastricht zowel een inleidende alsook een verdiepende cursus worden gevolgd.

Wil je meer informatie?

Alle informatie kun je op je gemak nalezen op www.tibetaans-boeddhisme.eu
Daar kun je je ook voor onze maandelijkse E-nieuwsbrief aanmelden om zo van alle nieuws op de hoogte te blijven.
Aarzel a.j.b. niet om voor meer informatie of bij vragen contact met ons op te nemen!

Locaties

Tibetaans Boeddhisme Limburg

Pastoor Moormanstraat 96
6219 AX
Maastricht
info@tibetaans-boeddhisme.eu
http://www.tibetaans-boeddhisme.eu/